Korineum Golf & Beach Resort

Cypern

Korineum Golf & Beach Resort

Girne

Korineum Golf & Beach Resort på norra Cypern är ett riktigt paradis. Det är få ställen som kan erbjuda så mycket som Korineum. Härligt varmt och torrt klimat med ett genomsnitt på 320 soldagar om året. Hög standard på boendet, bra mat, egen badstrand med vattentemperatur på 24–31 grader (från maj till oktober) och en fantastisk golfbana alldeles utanför dörren.

Det är ett trevligt femstjärnigt hotell med golfbanan i direkt anslutning till hotellet. Ni kan välja rum med antingen utsikt ut mot bergen med en liten balkong eller mot havet med balkong. Rummen är rymliga och trivsamma med stilrena möbler och textiler som skapar en härlig harmoni. Dessutom har hotellet en egen strand på 20 minuters gångavstånd från hotellet. Hotellets egen shuttle buss går ner till stranden (4 minuter) för ett härlig dopp i havet.

Utöver golf och bad erbjuds andra aktiviteter såsom tennis, välsorterad pro shop, aktivitetsrum med biljard, bordtennis, dart och bridge.

Här finns också en fin spaavdelning där man kan beställa flertalet olika behandlingar till mycket bra priser.

Måltider
Hotellet har en nyrenoverad & charmig restaurang där det serveras läckra bufféer varje dag. Frukostbordet har allt man kan önska sig. Färskpressad juice, omeletthörna med kock, rikligt med grönsaker och frukt, nötter, bröd, haloumi, olika varmrätter, gröt, kaffe, te… Som nyhet har man också en stor pizzaugn och en glassdisk där man kan välja sin favoritsort/er.

Middagsbufféerna och både goda och varierande och där finns också gott om grönsaker och frukt. Den som lyckas gå förbi dessertbordet utan att fylla en hel tallrik har karaktär…

Endast 20 minuter med taxi ligger den idylliska staden Kyrenia, av många klassad som Medelhavets vackraste. Här kan man strosa runt i stadens charmiga hamn, utforska affärer, marknader & caféer.

Golfbanan

Utanför dörren ligger en fin 18-hålsbana vilken är Cyperns första golfbana. De första 9 hålen ligger i en mer kuperad terräng och de avslutande nio hålen i en relativt plan terräng. Banan kan uppfattas som lite svår men det gör att varje golfrunda blir en utmaning. Kvalitén på banan är hög och flera av greenerna är utmanande och som kräver sin puttare oavsett erfarenhet och golfkunskaper. Karaktären och vyerna på och runt omkring banan ger alla en fantastisk upplevelse som du gärna vill uppleva gång på gång. Många väljer golfbil men det går också bra att gå. Golfvagnar, elvagnar och golfbilar finns att hyra.

Här finns ett storslaget klubbhus med 2 restauranger, spa, massage, ett fitness center, en välsorterad proshop samt aktivitetsrum med biljard, dart och bridge.

Golfträning

För träning finns det ett stort och bra träningsområde, drivingrange, putting green, chipträning, bunkerträning samt en 3-håls Academy Course. Här finns också flera golf pro som kan hjälpa dig att finslipa svingen.

Arrangemang

Golfskola 25/3 – 1/4 2023 tillsammans med David Kirkham

Starta golfsäsongen 2023 med en intensiv golfvecka på Cypern i härligt klimat. Vi kan med stor glädje och stolthet erbjuda David Kirkham som golf pro. Han är en mycket duktig och uppskattad instruktör med många års erfarenhet och jobbar till vardags på Hulta Bollebygd GK. Han är också en fantastiskt duktig golfspelare och alltid mån om sina elever både på och utanför golfbanan. Detta tillfälle får ni inte missa!

Vi har begränsat antal platser så först till kvarn…..

Om Korineum Golf & Beach Resort

Faciliteter:
Enkel/Dubbelrum/Deluxe/Sviter. badkar, wc, balkong, satellit-TV, aircondition, minibar, hårfön, kaffe/te, fri Wi-fi, säkerhetsskåp. Restauranger, bar.

Aktiviteter:
Utomhuspool, spa, massage, tennis, biljard, bordtennis, dart, schackbord.

Avstånd till:
Golfbana: 0 km
Strand: 1,5 km
Kyrenia: 20 min med transfer eller taxi
Ercan flygplats: 40 min med transfer 

Antal rum: 89

SE PRISLISTA

Bra att veta om Cypern
Läs Våra Resevillkor

Bilder från Korineum Golf & Beach Resort

Skriv ut prislista

Datum & Priser

Vägbeskrivning