top of page
Bandama Golf Hotel
Bandama golf3
bandama_kvällsbild
Bandama golfbild
Bandama golfbild
Hotel Bandama pool
Bandama Hotel poolbild
Bandama frukost
Bandama Hotel frukost
Bandama Hotel berg
Bandama krater
Bandama_Hotel_kvällsbild
Bandama Hotel balkong2
Bandama Hotel rum
Bandama rum romantiskt
Bandama Hotel balkong
Bandama enkelrum
Hotel Bandama badrum
Hotel Bandama rum
Bandama badrock
Bandama bastu
Bandama bar
Hotel_Bandama_sällskapsrum
Bandama_Hotel_trädgård
Bandama golfbana
Bandama golf6
Bandama golf5
Bandama golf4
Bandama golf2
Hotel Golf Bandama
Bandama pool

Bandama Golf Hotel

Gran Canaria

Hotell

Bandama Golf Hotel (byggt 1967) med endast 33 rum är ett mysigt personligt hotell där de flesta av personalen är hängivna golfare som kan berätta om bl.a golfbanan. Här finns även svensktalande personal.

Hotellet är sedan mitten av 2018 under ny regi och i dagsläget är alla rummen renoverade. Det är ett mycket omtyckt golfhotell speciellt för golfare som vill spela mycket golf och kanske mer än 18 hål per dag! 

Hotellet är beläget 12 meter från först tee på Real Club de Golf De Las Palmas och ligger i ett naturskyddsområde som omges av makalös vacker natur med utsikt över havet. Villa Bandama ligger en liten bit från hotellet med underbar utsikt över golfbanan, be om mer information.

Du kan promenera genom hotellets vackra trädgård och hitta massor av inhemska växter. Du kan också koppla av genom att ta ett dopp i hotellets utomhuspool eller sola på någon av terrasserna. Poolen är inte uppvärmd vintertid. Hotellet har även gym och bastu. I klubbhuset ca 50 meter från hotellet finns bar och restaurang där frukost, lunch och middag serveras.

I rummen finns centralvärme och badrum med dusch och badkar. Hårtork och badrockar står till förfogande för dagligt bruk. De flesta rum har utsikt från balkongen. Daglig städning.

Wifi finns i de allmänna gemensamma utrymmena.

 

Här finns också biluthyrning, tvättservice, shuttle service och ett konferensrum. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen kan hyra cykel, att vandra ner i vulkanen är en uppskattad utflykt.

Läge

Beläget 25 minuter från Gran Canarias flygplats & 15 minuters bilresa från Las Palmas.

Golfbanorna

Hotellet har två golfbanor i närheten.

Real Club de Golf de Las Palmas är belägen vid Bandamas vulkan krater och bjuder på en spektakulär vy. Det är en parkbana med fantastiska greener och man spelar den gärna gång på gång utan att tröttna. Den är inte lång men är krävande och "fostrande" för både låg- som höghandikappade. Det är Spaniens äldsta golfklubb anno 1891.

El Cortijo Golf Course som ligger 10 minuter med bil från hotellet.
 

Från 3 350:-

7
Nätter

PRISLISTA

Faciliteter:
Enkel/dubbelrum/wc, AC, Wifi, balkong/terrass, hårtork, säkerhetsskåp, kylskåp, restaurang, bar, TV- & sällskapsrum. tillgång till gemensamt kök.

Aktiviteter:
Utomhuspool, bastu, uthyrning av cyklar

Avstånd till:
Golfbana: 0 km
Strand: 8 km
Las Palmas: 15 km
Flygplats: 25 km 

Antal rum: 33

Bra att veta om Spanien

Våra Resevillkor

Datum & Priser

Fästpunkt 1
bottom of page