top of page
Korsör_GK_klubbhuset
dk_Hotel Maribo Sopark_0
dk_Hotel Maribo Sopark_1
dk_Hotel Maribo Sopark_2
dk_Hotel Maribo Sopark_4
dk_Hotel Maribo Sopark_5
dk_Hotel Maribo Sopark_6
dk_Hotel Maribo Sopark_7
dk_maribo_gk02
dk_maribo_gk
dk_maribo_gk04
dk_Hotel Maribo Sopark_3

Hotel Maribo Søpark

Vestergade 29, Maribo

Hotel Maribo Søpark ligger centralt beläget i den lilla trevliga köpstaden Maribo. Här har man gångavstånd till centrum med trevliga butiker och restauranger. Hotellets baksida vetter ut över en av Danmarks vackraste naturparker med fantastisk utsikt över Maribosjöarna.

De flesta av rummen har balkonger med enastående sjöutsikt. Den nyare och modernare utbyggnaden av hotellet har utsikt inåt staden. Alla rum med TV och dubbelsäng som kan separeras.

På hotellets restaurang, Swan, kan man äta en god bit mat & samtidigt njuta av den härliga utsikten över sjön. Om vädret tillåter kan man även sitta på terrassen. På menyn kan man hitta det mesta från lättare rätter till rejäla kött eller fiskrätter.

Hotellet ligger endast 17 km till Rödbyhamn med överfart till Tyskland vilket innebär att många av våra gäster gärna tar en dagstur över för lite shopping .

I våra golfpaket kan vi erbjuda spel på följande golfklubbar: Maribo GK

(2 km), Halsted Kloster (21 km), Storströmmen (31 km), Falster (38 km),

Mön & Skjoldenaesholm.

Golfbanorna

 

Maribo GK 

Golfbanan ligger i ett naturskönt något kuperat område bara 2 km från Maribo centrum. Flera av hålen går längs med den vackra Maribo Söndersö. Banan kan omedelbart kännas enkel men kräver precision i slagen. Utmanande och snabba greener. Klubbhuset erbjuder omklädningsrum och en välsorterad pro shop.

18 Hål/Par 72
Restriktioner: Hcp 36
Golfbil: 2 st

 

Vägbeskrivning: Refshale Byvej 22, Maribo
Från motorvägen norrifrån: Tag av vid avtagsvägen 47, Våbensted/Maribo Ö Tag till vänster vid Östre Landevej (9) och fortsätt ca 2 km Tag till vänster vid Blaesenborgvej, skylt mot Golfbanan. Fortsätt ca 800 m. Ni ser nu golfbanan och tag vänster vid Refshale Byvej, fortsätt 500 m.

Falster GK

Banan har rankats som en av Danmarks bästa golfbanor.

Det är en välbehållen, välskött skogsbana med breda fairways, stora bokskogar och sjöar. Här kan man känna en avstressad och lugn atmosfär. 

Storströmmen GK

Banan ligger i ett naturskönt område i utkanten av Nyköping Falster och grundades redan 1969. Det är en omväxlande bana i kuperad terräng gränsande till skog längs hela banan.

Halsted Kloster GK

Detta är en trevlig och omväxlande parkbana där fairways kantas av uppvuxna träd.

Møn Golf Center

Öppen och kuperad terräng präglar denna 18-hålsbana som ligger runt Stege Nor. Rikt fågelliv i vasskogarna. Teeskyltar huggna i granit. Ett säreget och vackert landskap med en gravhög och Keldby kyrka som utgör en del av stämningen. Klubbhus, café och omklädningsrum samt proshop.

18 hål/Par 72
Restriktioner: HCP 48
Golfbil: 3 st

Vägbeskrivning: Klintevej 118, Stege
Tag av på avtagsväg 41 eller 42 på motorväg E47. Kör genom Stege mot Møns Klint. Banan ligger strax efter Keldby på höger hand.

Från 1 525:-

1
Natt

PRISLISTA

 

Faciliteter:
Enkel/dubbelrum, dusch, wc, betal-tv, telefon, trådlöst internet, minibar, restaurang, konferens, bar

 

Aktiviteter:
Biljard, bastu, solarium

 

Avstånd till:
Golfbana: 2 km
Rödby: 18 km
København: 145 km
Helsingør:185 km 

Antal rum: 107 st

Bra att veta om Danmark

Våra Resevillkor

Fästpunkt 1

Datum & Priser

bottom of page