top of page
Hotel Niels Juel
Hotel_Niels_Juel_kötträtt
Hotel_Niels_Juel_fiskrätt
Hotel_Niels_Juel_köket
Hotel_Niels_Juel_med_å
Hotel_Niels_Juel_buffé
Hotel Niels Juel vin
Hotel_Niels_Juel_vinkällaren
Hotel Niels Juel drinkar
Niels Juel 1
Niels Juel 2
_Niels Juel 11
Köge_GK_63
Köge_GK_60
Niels Juel 9
Niels Juel 12
Niels Juel 13
Niles Juel 8
Niels Juel 17
Niels Juel 19
dk_Harekaer_GK
dk_Skovbo_Golfklubb_4
Niels Juel 14
Köge_GK_75

Zleep Hotel Niels Juel

Toldbodvej 20, Køge

Modernt fyrstjärnigt hotell med utsikt över den gamla charmerande småbåtshamnen. Hotellet har en trevlig frukostrestaurang. Utanför dörren går pendeltåget direkt till Københavns centrum på endast 35 min. Inom 15 km avstånd kan vi erbjuda fyra fina golfbanor.

Køge är en charmig by med danskt gemyt, en provinsby med flera vackra korsvirkeshus och torghandel. Det tar endast 5 min. promenad till centrum från hotellet. Här finns flera pubar och restauranger i de smala gränderna eller på de mysiga värdshusen vid hamnen. 

Hotellet har dygnsbetjäning i receptionen, fri Wi-Fi och egen parkeringsplats som är gratis för gästerna.

Alla rum är elegant inredda i maritimt tema. Rummen har en underbar utsikt mot Köge å eller den idylliska gamla hamnen. Alla rummen har privat dusch/toalett, minibar, hårtork, plattskärms tv med Danska och internationella kanaler, telefon och gratis Wi-Fi.

I källaren finns bastu och solarium tillgängligt för hotellets gäster.

 

Hotellet erbjuder professionella mötesfaciliteter för såväl kongress, konferens och mindre möte. Här finns möteslokaler för allt mellan 15 till 120 personer samt en rad grupprum. Lokalerna ligger centralt i hotellet, de flesta har direkt utgång till terrasser och öppna ytor.

 

Hotell Niels Juel ligger vid några utav Själlands bästa och vackraste golfbaner, belägna i natursköna omgivningar med en varierad terräng, skog och sjöar. Men har även närhet till fina badstränder.

Golfbanorna


Køge Golfklub

En vacker parkbana med vattendrag och sjöar på flera av hålen. Banan är en av de finaste på Sjælland och håller hög kvalité. Passar de flesta och är inte att betrakta som svår men saknar inte utmaningar. De första 9 hålen är lätt kuperade och de avslutande 9 hålen är långa med breda fairways. Det finns dessutom 9 hål (Par31) om man önskar spela 27 hål samma dag. Klubbhuset har restaurang, omklädningsrum och proshop.


18 hål Par 72
9 hål/Par 31

Restriktioner: Vardag HCP 36, Helg HCP 27
Golfbil: 4 st
Kösystem: Reserverade starttider

Vägbeskrivning:
Gl. Hastrupvej 12, Køge
Kör E47/E55 från Køpenhavn söderut, tag av på avtagsnummer 33 mot Køge väg 150. Vid väg 151 tag höger. Tag vänster mot Stevns vid väg 209, 200 m längre fram vid ljussignal till höger följ skyltar ”golfbane”.

Vallö Golfklub

En lätt kuperad bana inspirerad av brittiska linksbanor, där vind och ruff spelar en avgörande faktor. Vallö golfbana har alltid fina, välskötta och snabba greener oavsett på säsong.

Efter rundan kan du besöka den rustika restaurangen eller sitta i den mysiga innergården och njuta av god dansk mat.

18 hål Par xx

Golfbil:

Kösystem: Reserverade starttider

Vägbeskrivning:

Golf Club Harekær

En spännande 18-håls bana i en lätt kuperad terräng med åar och sjöar på flera av hålen. Banan är inte särskilt lång men svårighetsgraden runt greenerna är hög. Klubbbhuset har restaurang och omklädningsrum.

18 hål/Par 71

Restriktioner: HCP 49, helg 36
Golfbil: 3 st
Kösystem: Reserverade starttider

 

Vägbeskrivning:
Harekærvej 6 B, Køge
Från Köpenhamn kör motorvägen mot Köge. Därefter mot Ringsted, tag av vid avtagsväg 32 och följ skyltarna mot golfbana. Ca 35 min bilresa sydväst om Köpenhamn.

Från 1 000:-

1
Natt

Inkl. frukost och en greenfee

PRISLISTA

Faciliteter:
Enkel/dubbelrum. Dusch, wc, TV, telefon, minibar, restaurang, bar, konferens

Aktiviteter:
Biljard, bastu, solarium

Avstånd till:
Golfbana: 2 km
Strand: 1 km
København: 40 km
Helsingør: 80 km 

Antal rum: 51 st

Bra att veta om Danmark

Våra Resevillkor

Datum & Priser

Fästpunkt 1
bottom of page