top of page
sp_LaFinca3
sp_LaFinca13
sp_LaFinca12
sp_LaFinca11
sp_LaFinca10
sp_LaFinca9
sp_LaFinca7
sp_LaFinca8
sp_LaFinca6
sp_LaFinca5
sp_LaFinca2
sp_LaFinca01
sp_LaFinca4

La Finca Resort

Costa Blanca, Los Montesinos

La Finca Golf är en modern och komplett anläggning med en härlig 18-hålsgolfbana utanför dörren och med närhet till Alicante flygplats. Passar utmärkt till en långhelg, veckoresa eller golfskola. Hotellet ligger med utsikt över golfbanan, det är modernt och ljust. Bra restaurang och bar samt spa. Pool finns för er som vill ta ett dopp och klubbhus strax intill hotellet. Det är lätt att trivas på la Finca.

Golfbanorna

Området kring Alicante är ett av de mer solsäkra i Europa och det går direktflyg från flertalet orter i Sverige. La Finca har avtal med två golfbanor till inom 20 minuter där ni kan välja att spela, de erbjuder fri transfer för individuella gäster. Ett trevligt och utmärkt alternativ för er som vill spela på olika golfbanor någon gång under vistelsen, Las Ramblas och Villamartin Golf.

La Finca golf är en mycket inbjudande parkbana med sjöar och vattendrag som inramning. De första nio hålen är lite längre och mer krävande än de avslutande nio. Golfbanan passar alla typer av spelare, det behövs inte golfbil att ta sig runt. Golfbanan har en speciell green på hål 7 som är enorm och kvadratisk. Golfbanan är vacker och kul i sin helhet. Det är stora greener, stort klubbhus och goda träningsmöjligheter. Det finns 50 golfbilar.

Las Ramblas är en kuperad, knixig och mycket speciell skogsbana med många raviner. Den kräver god precision. Det finns 25 golfbilar.

Villamartin är en klassisk golfbana i parkkaraktär, 40 år, värd för många stora mästerskap och spelare. Båda golfbanorna håller hög standard. Det finns 40 golfbilar.

Andra bra golfbanor i området: Los Colinas, Font de Llop, Campoamor.

Från 9 625:-

7
Nätter

PRISLISTA

Faciliteter:
Enkel/dubbelrum/sviter, dusch, wc, TV, radio, AC, Wifi, balkong/terrass, hårtork, säkerhetsskåp, minibar, restaurang, bar.

 

Aktiviteter:
Spa, utomhuspool, gym, massage, två padeltennisbanor.

 

Avstånd till:
Golfbana: 0 km
Strand: 16 km
Centrum: 2 km
Alicante: 50 km
Flygplats: 40 km 

Antal rum: 120

Bra att veta om Spanien

Våra Resevillkor

Datum & Priser

Fästpunkt 1
bottom of page