top of page
Schloss Lüdersburg
ty_Ludersburg28
ty_Ludersburg24
ty_Ludersburg43
ty_Ludersburg42
Lüdersburg_bild_1
ty_Ludersburg23
ty_Ludersburg41
ty_Ludersburg39
ty_Ludersburg40
ty_Ludersburg38
ty_Ludersburg37
ty_Ludersburg8
ty_Ludersburg7
ty_Ludersburg34
ty_Ludersburg33
ty_Ludersburg32
ty_Ludersburg31
ty_Ludersburg30
ty_Ludersburg03
ty_Ludersburg29
ty_Ludersburg04
ty_Ludersburg9
ty_Ludersburg27
ty_Ludersburg26
ty_Ludersburg25
ty_Ludersburg22
ty_Ludersburg21
ty_Ludersburg20
ty_Ludersburg19
ty_Ludersburg18
ty_Ludersburg17
ty_Ludersburg35
ty_Ludersburg14
ty_Ludersburg15
ty_Ludersburg13
ty_Ludersburg11
ty_Ludersburg12
ty_Ludersburg10
ty_Ludersburg6
ty_Ludersburg5
ty_Ludersburg01
ty_Ludersburg16
2014-07-15 09.28.14

Golfanlage Schloss Lüdersburg

Lüdersburg Strasse 21, Lüdersburg

Ett underbart slott beläget sydost om Hamburg. Ni bor intill golfbanorna i härliga rum med TV, dusch och wc, flertalet med pentry. Rummen är fördelade till 9 byggnader varav 27 rum i "The Stallungen" den nyare hotellbyggnaden intill klubbhuset. I denna byggnad finns också en härlig relaxavdelning med bastu, ångbad och sköna soffor. Det är en perfekt mötesplats att gå igenom dagens golfrunda.

Golfbanorna

Anläggningen erbjuder två mästerskapsbanor med vardera 18 hål samt en fin korthålsbana. Den äldsta banan, Old Course slingrar sig fram genom den gamla fruktträdgården och slottsparken. Den håller ypperlig kvalitet med genomtänkta hinder, en trevlig park/skogsbana.

Lakes Course är utbredd i öppen natur med väl tilltagna fairways och många vattenhinder och sjöar. Det är en modern bana med stora uppbyggda greener oftast med vaklande vattenhinder framför. Kombinationen av de två banorna ger en utmärkt golfupplevelse.

Golfklubben erbjuder mycket bra träningsmöjligheter för er som planerar en resa med golfklubben eller företaget. Det är en mycket väl tilltagen drivingrange med grästee och bra chip och puttingområden.

Restaurang

Huvudrestaurangen Falkenstein ligger i klubbhuset med en härlig atmosfär. Här serveras både frukost, lunch och middag och man kan även få lättare måltider i Bistron. Bredvid slottet finns en kyrka och några vackra historiska byggnader.

Hotellet har också en bar med rymlig altan som serverar lättare rätter (ej varma) och drycker. Den ligger mellan klubbhuset och första tee på Old course.

Lüneburg, charmig stad i närheten

Endast 15 min bilresa från hotellet ligger Lüneburg, en Hansa och studentstad, pittoresk stad med ett bra utbud av restauranger, affärer och nöje. Här kan ni strosa omkring och njuta av atmosfären, byggnaderna och staden med dess charm.

Golfanlage Schloss Lüdersburg är ett exklusivt resmål som vi varmt rekommenderar er som vill unna er något extra. Vi har i snart 30 år haft nöjda gäster hit som gärna återkommer gång på gång! 

Från 4 950:-

3
Nätter

PRISLISTA

Faciliteter:
Enkel/classic/executive/deluxe

Dusch, wc, TV, pentry. Wellness, bastu (dam/herr), ångbad, relaxavdelning, duschar, behandlingar, massage.

Klubbhus med 24h reception, omklädning dem/herr, restauranger, bar

På rummen finns wifi, minibar, säkerhetsskåp, badrock, tofflor, toalettartiklar, hårfön, platt-TV samt allergitestade sängkläder.

Daglig städning.

Avstånd till:
Golfbana: 0 km

Luneburg: 12 km

Hamburg: 85 km
Kiel: 136 km
Puttgarden: 176 km

Antal rum: 72 st

Bra att veta om Tyskland

Våra Resevillkor

Datum & Priser

Fästpunkt 1
bottom of page