Golfanlage Schloss Lüdersburg

Lüdersburg Strasse 21, Lüdersburg

Ett underbart slott beläget sydost om Hamburg. Ni bor intill golfbanorna i härliga rum med TV, dusch och wc, flertalet med pentry. Rummen är fördelade till 9 byggnader varav 27 rum i "The Stallungen" den nyare hotellbyggnaden intill klubbhuset. I denna byggnad finns också en härlig relaxavdelning med bastu, ångbad och sköna soffor. Det är en perfekt mötesplats att gå igenom dagens golfrunda.

Golfbanorna

Anläggningen erbjuder två mästerskapsbanor med vardera 18 hål samt en fin korthålsbana. Den äldsta banan, Old Course slingrar sig fram genom den gamla fruktträdgården och slottsparken. Den håller ypperlig kvalitet med genomtänkta hinder, en trevlig park/skogsbana.

Lakes Course är utbredd i öppen natur med väl tilltagna fairways och många vattenhinder och sjöar. Det är en modern bana med stora uppbyggda greener oftast med vaklande vattenhinder framför. Kombinationen av de två banorna ger en utmärkt golfupplevelse.

Golfklubben erbjuder mycket bra träningsmöjligheter för er som planerar en resa med golfklubben eller företaget. Det är en mycket väl tilltagen drivingrange med grästee och bra chip och puttingområden.

Restaurang

Huvudrestaurangen Falkenstein ligger i klubbhuset med en härlig atmosfär. Här serveras både frukost, lunch och middag och man kan även få lättare måltider i Bistron. Bredvid slottet finns en kyrka och några vackra historiska byggnader varav en är Lüdersburgs tredje restaurang, restaurang La Trattoria. Det är en riktigt mysig restaurang där det serveras Italienska specialiteter.

Det finns en för året nybyggd bar med rymlig altan som serverar lättare rätter (ej varma) och drycker. Den ligger mellan klubbhuset och första tee Old course

Lüneburg, charmig stad i närheten

Endast 15 min bilresa från hotellet ligger Lüneburg, en Hansa och studentstad, pittoresk stad med ett bra utbud av restauranger, affärer och nöje. Här kan ni strosa omkring och njuta av atmosfären, byggnaderna och staden med dess charm.

Golfanlage Schloss Lüdersburg är ett exklusivt resmål som vi varmt rekommenderar er som vill unna er något extra. Vi har i snart 30 år haft nöjda gäster hit som gärna återkommer gång på gång! 

Från 4 950:-

3
Nätter

PRISLISTA

Faciliteter:
Enkel/classic/executive/deluxe

Dusch, wc, TV, pentry. Wellness, bastu (dam/herr), ångbad, relaxavdelning, duschar, behandlingar, massage.

Klubbhus med 24h reception, omklädning dem/herr, restauranger, bar

På rummen finns wifi, minibar, säkerhetsskåp, badrock, tofflor, toalettartiklar, hårfön, platt-TV samt allergitestade sängkläder.

Daglig städning.

Avstånd till:
Golfbana: 0 km

Luneburg: 12 km

Hamburg: 85 km
Kiel: 136 km
Puttgarden: 176 km

Antal rum: 72 st

Bra att veta om Tyskland

Våra Resevillkor

 

Klubbvägen 20   

421 47 Västra Frölunda   

Tel: 031-805570   

Fax: 031-156610   

E-post: info@olkaresor.com

©2014 Olka Golf & Konferensresor AB

Kontakta oss