top of page
Penha Longa golfbana3
Penha Longa golfbana
Penha Longa GK2
Penha Longa GK 4
Penha Longa rum
Penha Longa badrum
Penga Longa Deluxe rum
Penga Longa terrass
Penga Longa utsikt
Penga Longa bar
Penha Longa restaurang
Penha_Longa_barkök
Penha Longa glasbar
Penga Longa minigolf
Penha longa slott

Penha Longa Resort

Sintra

Penha Longa Resort ligger endast 30 min från Lissabon flygplats. Här bor ni i en underbar miljö på ett 5* hotell och med en en makalös vacker 27 håls golfbana utanför dörren. Banan är designad av Robert Trent Jones Jr. och är klassad som en utav de 30 bästa i Europa. Denna lyxiga golfresort har allt en golfare kan önska sig!

Alla rum har egen balkong med utsikt över den anlagda trädgården och golfbanorna. Rummen har även en kaffemaskin från Nespresso, höghastighetsinternet och plasma-TV.

Här finns bl.a en superläcker utomhuspool med inbyggda vattenmassagestolar. Bassängkanten gränsar till en djup ravin med utsikt över golfbanan så känslan är magisk när man tar sig ett dopp.

Penha Longa är en elegant, palatsliknande egendom som ligger bland de böljande kullarna i naturreservatet Sintra Cascais.

Golfbanorna

Atlantic Championship Course – 18-hålsbanan, är rankad på topp 30 banor i Europa. Designad av Robert Trent Jones jr. En riktigt häftig bana med kuperad terräng, tuffa greener och med en underbar omgivning. Här varvas hisnande upplevelse med en lugnande resa genom ett av Portugals mest inspirerande landskap. Denna mästerskapsbana var värd för Portuguese Open 2010.

Atlantic south course – en kombination av hålen 10–18 på Championship Course med 1–9 på den före detta Monastery banan.

Atlantic north course – hål 1–9 från Championship course, samt hål 1–9 från före detta Monastery.

Hcp krav: 28 för män, 36 för damer.

Från 4 425:-

3
Nätter

PRISLISTA

Faciliteter:
Gym, inom-, utomhuspool, 5 restauranger, bar, Penha Longa Spa med 9 behandlingsrum och trädgård med jacuzzi, uteplats för yoga & Chi Kung, 2 Gazebos för meditation & Shiatsu.

 

Aktiviteter:
Stort gym som är öppet dygnet runt, 7 tennisbanor, 2 squashbanor, 3 padel tennis, möjlighet till hästridning & bra träningsområden för golf.

 

Avstånd till:
Golfbana: 0 m
Sintra: 10 min med taxi
Cascais: 15 min med taxi
Lissabon flygplats: 30 min 

Antal rum: 194 st

Bra att veta om Portugal

Våra Resevillkor

Datum & Priser

Fästpunkt 1
bottom of page