Sommarerbjudande vecka 26-33 

Prisvärda sommarpaket till Hooks Herrgård. 

Passa på att besöka denna fantastiska herrgård med två fina golfbanor utanför dörren och med en fin spaavdelning. Hotellet servera utsökt mat och med en läcker frukostbuffé där det finns allt man kan tänka sig. Tack vare corona erbjuder hotellet extra prisvärda paket denna sommaren.

  

Hooks Herrgård med två golfbanor utanför dörren. Kan det bli bättre?

Hooks Herrgård erbjuder allt en golfare kan önska sig. Två fina golfbanor utanför dörren, fantastisk mat, härliga rum med sköna sängar och en läcker spaavdelning med utsikt över sjön.

Här kan man känner man lugn och harmoni!

Please reload

Golfbussen

Bekvämt och socialt

Vår trivselresa med golfbussen till Golfanlage Schloss Lüdersburg har under många år varit en populär resa både vår och höst. Detta är en avslappnad resa med trevlig gemenskap, en källa till många skratt och roliga minnen. Vi bor i härlig slottsmiljö med två golfbanor utanför dörren. 

Longstay

Håll dig på avstånd

Att resa på Longstay till varmare breddgrader över vintern blir mer och mer populärt. Vi har några alternativ med olika upplägg. Vårt största resmål är Alanda Club Marbella i Södra Spanien och ett nytt på Cypern båda med omtyckta värdapar som ser om er.

Klubbvägen 20   

421 47 Västra Frölunda   

Tel: 031-805570   

Fax: 031-156610   

E-post: info@olkaresor.com

©2014 Olka Golf & Konferensresor AB

Kontakta oss