Tennisresa med spel & träning

Vi kommer under 2022 att erbjuda en tennisresa med Sofia Brun.
Detta är ett nytt koncept för er som gillar att spela och träna tennis. Sofia Brun är en duktig tennis- instruktör som har spelat tennis sedan barnsben.

Vår tennisvecka på Cypern kommer innebär träning både på förmiddagen och eftermiddagen, en fridag för andra aktiviteter såsom bad & sol eller kanske golf.

Hotellet ligger precis vid en golfbana och här finns fina träningsmöjligheter för er som vill kombinera tennis och golf.

Kanske din partner inte spelar tennis men vill spela golf istället. Inga problem, ni åker på denna resa tillsammans. 

Datum: 10-17 april 2022

Läs mer genom att klicka här.


Det är ett begränsat antal platser till förfogande så anmäl er i god tid.
För mer information är ni alltid välkomna att kontakta oss på OLKA Golfresor.

Korineum Golf & Beach Resort på norra Cypern är ett riktigt paradis. Härligt varmt och torrt klimat med ett genomsnitt på 320 soldagar om året. Här finns fina spel- och träningsmöjligheter för både tennis och golf. En härlig aktiv semester helt enkelt! 

Please reload

Golfbussen

Bekvämt och socialt

Vår trivselresa med golfbussen till Golfanlage Schloss Lüdersburg har under många år varit en populär resa både vår och höst. Detta är en avslappnad resa med trevlig gemenskap, en källa till många skratt och roliga minnen. Vi bor i härlig slottsmiljö med två golfbanor utanför dörren. 

Longstay

Håll dig på avstånd

Att resa på Longstay till varmare breddgrader över vintern blir mer och mer populärt. Vi har några alternativ med olika upplägg. Vårt största resmål är Alanda Club Marbella i Södra Spanien och ett nytt på Cypern båda med omtyckta värdapar som ser om er.