top of page
Fästpunkt 1

SYDAFRIKA
Ett underbart resmål med svenskt värdpar

En fantastisk upplevelse båda på och utanför golfbanan

Boka upp er på en av resorna med oss till dramatiska Sydafrika, golfbanor som håller på världsklass,  härligt boende, underbar mat & dryck samt spännande safari. Vårt svenska värdpar boende i Sydafrika kommer ta väl hand om er under resan

Första resan

Datum: 26 november till 9 december

Läs mer genom att klicka här.


Det är ett begränsat antal platser till förfogande så anmäl er i god tid.
För mer information är ni alltid välkomna att kontakta oss på OLKA Golfresor.

Korineum Golf & Beach Resort på norra Cypern är ett riktigt paradis. Härligt varmt och torrt klimat med ett genomsnitt på 320 soldagar om året. Här finns fina spel- och träningsmöjligheter för både tennis och golf. En härlig aktiv semester helt enkelt! 

Please reload

Golfbussen

Bekvämt och socialt

Vår trivselresa med golfbussen till Golfanlage Schloss Lüdersburg har under många år varit en populär resa både vår och höst. Detta är en avslappnad resa med trevlig gemenskap, en källa till många skratt och roliga minnen. Vi bor i härlig slottsmiljö med två golfbanor utanför dörren. 

Longstay

Håll dig på avstånd

Att resa på Longstay till varmare breddgrader över vintern blir mer och mer populärt. Vi har några alternativ med olika upplägg. Vårt största resmål är Alanda Club Marbella i Södra Spanien och ett nytt på Cypern båda med omtyckta värdapar som ser om er.

bottom of page