top of page
dk_Reef_Resort_1
dk_Reef_Resort_2
dk_Reef_Resort_0
dk_Reef_Resort_4
dk_Reef_Resort_5
dk_Fredrikshavn_GK
dk_Reef_Resort_3
dk_Reef_Resort_6
dk_Reef_Resort_7
dk_Reef_Resort_8
dk_Reef_Resort_9
dk_Reef_Resort_10
dk_Reef_Resort_11
dk_Saeby_GK
dk_Reef_Resort_12
dk_Reef_Resort_14
dk_Reef_Resort_13
dk_HjorringGolfKlub 38

The Reef Resort Hotel Frederikshavn

Tordenskjoldsgade 14, Frederikshavn

Karibisk upplevelse en nöjesfylld båtresa bort. Åk med familj, vänner eller arbetskamrater till Karibien. The Reef i Frederikshavn över dagen eller med boende på hotellet.

Magisk ö, den hemliga djungelfloden, pooler, vattenfall och lagun. Simma genom den underjordiska tunneln, ut i friska luften till ett lyxigt soldäck med musik och härliga drinkar.

Golfbanorna

Frederikshavn Golf Klub

En flack parkbana anlagd i vacker omgivning med lövskog och många vattendrag. En riktig pärla med stora fina greener och spännande hål som bör spelas med omtanke. Klubbhus med omklädning, bar, proshop samt restaurang med stor terrass.

Klubben har arrangerat flera mästerskap. Golfbanan erbjuder sommargreener stora delar av året och är enligt vår bedömning en av Jyllands bästa golfbanor. 

18 hål/Par 72
Arkitekt: Lasse Andreasson
Restriktioner: HCP 48
Golfbil: 4 st
Kösystem: Reserverade starttider
 

Vägbeskrivning:
Oddervej 60, Frederikshavn
Kör väg 40 i riktning mot Skagen. 1 kilometer norr om staden tag till vänster i rondellen. Följ skyltningen mot golfbanan.

Golfklubben Hvide Klit

Hvide Klit har de sista åren genomgått en fantastisk förvandling där klubbens duktiga greenkeeper fått gräs att växa på tidigare ökenliknande ytor. För er som tidigare besökt golfbanan blir det en helt ny upplevelse.

Banan är drygt 40 år och har aldrig varit bättre. Det är en karismatisk golfbana och alltid lika rolig att spela. Det är en utmanande golfbana i flack terräng där största delen av hålen slingrar sig fram enskilt mellan de låga tallarna.

Det är flertalet nybyggda bunkrar och en bäck som flyter genom bansträckningen ger banan en extra krydda. Hvide Klit är inte lättspelad då den är smal men den är inte lång, vinden är alltid en faktor i Skagen området.

Klubbhuset har omkädning, restaurang, bar och proshop.

18 hål / Par 72
Arkitekt: Anders Amillon
Restriktioner: HCP 45, softspikes
Golfbil: 4 st
Kösystem: Reserverade starttider
 

Vägbeskrivning:
Hvideklikvej 28, Bunken
Väg 40 (Frederikshavn-Skagen); efter ca 24 km, tag av mot Skiveren / Raabjerg. Skylt på väg 40 “golfbane“. Efter ca 200 m: följ skylt till vänster mot golfbana.

Brønderslev Golfklub

Brönderslev Golfklubb är en av Jyllands största golfklubbar. Banan är fin redan tidigt på våren. Det finns 3 st 9-håls slingor som kombineras till 3 banor samt en 9-håls pay & play bana.

Banorna ligger i lätt kuperad terräng med ängar, mossar och skogsområden vilket ger utmaningar både för elitspelare och motionärer. Banorna har fått mycket beröm av svenska Tour spelare som varit där och spelat tävlingar. Storslaget klubbhus med café, omklädningsrum och proshop.

3x9 hål / Par 35, 36, 36
Arkitekt: Erik Schnack
Restriktioner: HCP 42 (Korthålsbana HCP 54)
Golfbil: 3 st
Kösystem: Reserverade starttider

Vägbeskrivning:
Golfvejen 83, Brønderslev
Golfbanan ligger ca 3,5 km från Brønderslev centrum. Från centrum kör västerut. Vid första rondellen tag höger mot idrottsanläggning. Efter ca 1 km tag vänster vid skylt till golfbana.

Hjørring Golfklub

I kuperad och omväxlande terräng fördelat på 3 slingor finns 27 spännande och krävande golfhål. Utöver dessa 27 hål har klubben också en 9 håls Pay and Play bana (Par 31) som är öppen för alla. Goda träningsfaciliteter, Driving Range med övertäckta utslagsplatser, inspelsområde och puttinggreen. Efter rundan kan du gå och besöka Golfcaféet med god mat till rimliga priser. Klubbhuset innehåller en stor och välsorterat Proshop, omklädningsrum med dusch och gratis användande av handdukar.

3x9 hål / Par 36, 36, 35 + 9-håls Par 31
Arkitekt: Erik Schnack & Michael Tradsdahl Møller
Restriktioner: HCP 54 på stor bana
Ingen på Pay & Play
Golfbil: 6 st
Kösystem: Reserverade starttider
 

Vägbeskrivning:
Vinstrupvej 30, Hjørring
På Ringvej 190 norr om Hjørring finns skyltar som visar vägen till golfbanan.

Sæby Golfklub

En varierande och välskött bana i kuperad terräng nära Sæbygaard Slott. Hålen är öppna med stora nivåskillnader och breda fairways. Vid flera av hålen finner man naturliga vattenhinder där Sæby å rinner igenom. Detta är en spännande bana som våra gäster gärna återvänder till.

I klubbhuset, som ligger i en av byggnaderna på Sæby-gaard, finner man proshop, café, omklädningsrum och reception.

Erbjuder sommargreener året om vid normal dansk vinter. Goda träningsmöjligheter.

18 hål/Par 72
Arkitekt: Anders Amillon
Restriktioner: HCP 54
Golfbil: 4 st
Kösystem: Reserverade starttider

Vägbeskrivning:
Vandløsvej 50, Sæby
Banan ligger vid Sæbygaard Slot 1 km väster om Sæby. Följ skyltarna mot Sæbygaard Slot och Sæby golfbana.

Be om prisuppgift

Faciliteter:
Enkel/dubbelrum/sviter, dusch, wc TV, telefon, minibar. Fri tillgång till internet. Restaurang, bar, konferens. 30 gratis parkeringsplatser

 

Aktiviteter:
The Reef, tropiskt vattenland

 

Avstånd till:
Golfbana: 3 km
Strand: 3 km
Fr.havn: 0 km 

Antal rum: 215 st

Bra att veta om Danmark

Våra Resevillkor

Datum & Priser

bottom of page