top of page
Fästpunkt 1

Longstay

Vårt mest omtyckta alternativ för månadsresor eller longstay är Alanda Club Marbella i södra Spanien. Detta boende har lockat många gäster då det är rymliga & välutrustade lägenheter.

Gångavstånd till flertalet restauranger, affärer, bageri, apotek och  300 m till havet. Endast 10-25 min med bil till samtliga golfbanor samt 40 min till Malaga flygplats vilket innebär att det är smidigt att ta sig hit. Vår stora nyhet är att vi nu kan erbjuda spel på 3 olika banor där vi kommer att arrangera tävlingar (under högsäsong) 3 ggr/veckan och att våra gäster får spela tillsammans.

Alanda Club Marbella

MALAGA

Intresset att stanna borta minst en månad under vinterhalvåret i södra Spanien har blivit en succé och vi hälsar alla våra kunder välkomna till Alanda Club Marbella. Vi kommer att ha personal från OLKA under 3 månaders tid som ordnar med golftävlingar 3 ggr i veckan. En nyhet till hösten 2018 är att vi kan erbjuda spel på 4 olika golfbanor och mer attraktiva blockade starttider.

Las Colinas

ALICANTE

Vi erbjuder longstay på Las Colinas, det är boende i lägenheterna som ligger i området kring golfbanan. Ni har 16 greenfee per 28 nätter och vi bokar in alla starttider direkt vid bokning. Det ingår golfvagn, önskar ni bil så be om detta vid bokningen. Vid har i dagsläget inte planerat golfvärd hit, be om uppgift.

Please reload

Golfskolor

Bli en bättre spelare

Vårt uppskattade samarbete med Rolf Lossius, som håller i våra golfskolor, fortsätter. Golfskolan innebär träning på förmiddag och spel på eftermiddagen samt en fridag. Vi har ett begränsat antal platser till förfogande så anmäl er i god tid.

Golfbussen

Bekvämt och socialt

Vår trivselresa med golfbussen till Golfanlage Schloss Lüdersburg har under många år varit en populär resa både vår och höst. Detta är en avslappnad resa med trevlig gemenskap, en källa till många skratt och roliga minnen. Vi bor i härlig slottsmiljö med två golfbanor utanför dörren.

bottom of page