Bra att veta om Portugal

Flyg & Vistelse Portugal

Välkommen till Portugal. Här erbjuder vi boende på femstjärniga hotell med golfbanan i direkt anslutning. Portugal erbjuder mer än bra boende och golf, njut av det härliga klimatet som gör golfspel möjligt året runt.

Bra att tänka på inför resan är att om ni väljer att boka flyget på egen hand bör ni även reservera plats för er golfbag. Bokar ni flyget via oss på Olka gör vi detta åt er. Då våra resmål i Portugal ligger endast ca 30 km från Lissabon rekommenderar vi er att ta en Taxi från flygplatsen ut till anläggningen. Normalt ingår inte hyrbil i våra paket men om så önskas löser vi detta åt er. De flesta av våra resenärer väljer att ej hyra bil då man bor vid golfbanan.

Avstånd & Flygtider Portugal

Till Portugal kan ni åka året runt, högsäsong är dock höst och vår. Närheten till Altanten och Golfströmmens påverkan gör att temeraturen håller sig kring 15–20 grader under vintermånaderna (dec–mars). Under våren och hösten har man behagliga 20–25 grader. På sommaren ger närheten till Atlanten ett någont svalare klimat än i länderna kring medelhavet med temperaturer kring 25–30 grader. Direktflyg till Lissabon går från Stockholm och Köpenhamn.

Avståndstabell Portugal
(Källa www.viamichelin.com)

Lissabon (Oitavos/Penha/Quinta)   
30 km   ca 30 min

Flygplats (Oitavos/Penha/Quinta)   
30 km   ca 35 min

Faroca 
300 km   ca 3h