Dolce CampoReal

Portugal

Dolce CampoReal Lisboa

Turcifal, Lissabon

Några mil norr om Lissabon ligger CampoReal, en femstjärnig golfresort, inbäddat i ett mycket vackert och böljande landskap. Hotellet har 151 rum med utsikt över golfbanan eller vinrankor. Hotellet erbjuder både hotellrum och välutrustade lägenheter för 2-6 personer alla modernt utrustade.
Här finns ett Mandalay Spa där du kan njuta av avkopplande behandlingar, jacuzzi, bastu, turkiskt bad eller ”regnskogsduschar”.
Ett 24-timmars gym finns till förfogande, tennisbanor, 2 barer, 3 restauranger, 1 inomhuspool och 2 utomhuspooler.

CampoReal ligger 40 minuters bilresa från Lissabons historiska centrum med intressanta sevärdheter som bland annat det gamla fortet São Jorge, charmiga Chiado och livliga Bairro Alto. Den förtrollande staden Sintra som erbjuder flera sevärdheter såsom Penapalatset och dess trädgårdar, den moriska borgen och vackra det vackra residenset Quinta da Regaleira.

Banan är en kuperad utmaning bana där många av våra gäster väljer att köra bil, men den är absolut inte omöjlig att gå på något vis, bara tuff. CampoReal är mer teknisk än lång och med många vackra vyer över det vackra landskapet. Arm i arm med banan ligger fält med vinrankor så för dig som är intresserad av viner är området mycket intressant.

Vi erbjuder spännande golfalternativ där ni kan välja på en eller fem olika golfbanor, allt från 27 hål per dag till obegränsat med golf.

Golfbanorna

CampoReal – 18 håls golfbana, ligger vid boendet och kantas av vinrankor i kuperad terräng, designad av Donald Steel.
Campo Real mäter 6000 m från gul tee och är en tuff golfbana i parkkaraktär men passar ändå de flesta spelare. Den är mer teknisk än lång och med många vackra vyer över det vackra landskapet.
Det är goda träningsmöjligheter med range, putting och chipingsområde.

Royal Óbidos ligger ca 45 km från Campo Real och är en öppen parkbana i lätt kuperad terräng. En trevlig mästerskapsbana designad av en av Seve Ballesteros. Banan har en verkligt spännande layout och ligger längs natursköna Silver Coast intill Lagoa de Óbidos (Portugal största lagun) och Atlanten. Här bjuds man på mycket fina vyer från flera av hålen. Banan är en tuff utmaning för den duktiga spelaren men också ett nöje för medelgolfaren. Därför kan man exempelvis hitta par 3 hål omgärdat av vatten som ser skräckinjagande ut från back tee men är klart spelbart från rött. Klubben har en trevlig restaurang med utsikt över nio hål och utöver Atlanten.

Bom Sucesso är en 18-håls mästerskapsbana som ligger nära havet och Óbidos lagun. En varierande bana utlagd på en kuperad sluttning med fantastisk utsikt och med tät medelhavsvegetation med många exotiska arter. Hundratals olivträd har planterats tillsammans med azaleor och magnolior vilket ger banan en fin inramning. De första 9 spelas på ganska plan mark medans de sista 9 är mer kuperade och därmed lite mer spektakulära. Banan passar både låg- och höghandikapparen och invigdes 2008.

Praia D’El Rey öppnade i juni 1997 och är en bildskön skapelse då flertalet av hålen ligger utmed Atlantkusten.  Pinjeskog och naturligt ondulerade sanddyner, snabba greener är andra inslag som gör banan mycket attraktiv. Banan är utmanande och spännande att spela för alla typer av golfare vare sig du har singelhandikapp eller är nybörjare. De första hålen letar sig fram bland pinjeskog medan de sista 9 sträcker ut sig i det mer öppna landskapet strax intill Atlanten. Vinden är ofta en faktor att räkna med så här gäller det att vara fokuserad.

West Cliffs är en nybyggd bana (öppnades 2017) som ligger intill Praia D’El Rey. Naturen runt West Cliffs Golf Course är storslagen och från varje hål har man en fantastisk utsikt över Atlanten. Precis som Praia D’El Reys bana slingrar sig även West Cliffs fram genom böljande sanddyner och lundar med pinjeträd.

Om Dolce CampoReal Lisboa

Faciliteter:
Enkel / dubbelrum / sviter
Lägenheter 4-bädd och 6-bädd
Dusch, wc, hårtork, WiFi på hotellet,
AC, TV, telefon, minibar, värdeskåp, parkering
Lägenheter med kök, strykjärn, Internet via kabel
3 restauranger och 2 barer

Fri Wifi i receptionen & i baren och på rummen
2 restauranger, 3 barer

Aktiviteter:
Golf, Spa, Gym, bastu
Inom och utomhuspool
Tennis, boule, dart, cykeluthyrning 

Antal padelbanor: 0

Avstånd till:
Avstånd till golfbana: 0 km
Avstånd till strand: 20 km
Avstånd till Lissabon flygplats: 35 km
Avstånd till Lissabon:  38 km

Antal rum: 151

Antal lägenheter: 86

SE PRISLISTA

Bra att veta om Portugal
Läs Våra Resevillkor

Bilder från Dolce CampoReal Lisboa

Skriv ut prislista

Datum & Priser

Vägbeskrivning