Spanien

Alanda Club Marbella

MALAGA

Boende i välutrustade lägenheter i närheten till Marbella & Malaga området. Gångavstånd till badstrand, flertalet restauranger, affärer och Elvira shoppingcenter. Med endast 10 minuter med bil till flera golfbanor är detta en underbar plats att vistas i under vinterhalvåret.

La Cala Resort

MALAGA

Hotellet ligger strax söder om Malaga några minuter från havet och inte långt till Marbella. Det är ett 4-stjärnigt hotell i hjärtat av de tre egna golfbanorna.

Hotel Alicante Golf

ALICANTE

Ett fint 4-stjärnigt hotell med utsikt över en vacker sjö. Alla rum är modernt utrustade med alla bekvämligheter. Gångavstånd till padel, stort gym, golf, restauranger, affärer och badstrand.

La Finca Resort

ALICANTE

En modern och komplett anläggning med en härlig 18-håls golfbana utanför dörren och med närhet till Alicante flygplats. Hotellet ligger med utsikt över golfbanan, det är modernt och ljust. Bra restaurang och bar samt spa.

Golfresa Spanien Underbart läge, golfbana och hav intill boendet. Golf Spanien

Nuevo Portil Golf

COSTA DE LA LUZ

Nuevo Portil ligger på Spaniens södra kust nära Portugal och den fortsatta kusten Algarve. Boende på mysigt hotell med golfbanan direkt utanför dörren.

Parador de Malaga

MALAGA

Parador de Malaga Hotel i Malaga.
Bo på ett härligt klassiskt hotell intill golfbanan och stranden.
Nära hav, golf, restauranger och nöje i inbjudande Malaga

Golfresa Spanien Bo vid golfbanan, pool och strandhotell. Golf i Spanien

Hotel TRH Paraiso

MALAGA

Några kilometer sydost om Marbella ligger Hotel Paraiso, ett familjevänligt hotell med trevliga faciliteter med närhet till golf, hav, aktiviteter, shopping och nöje. Varför inte besöka den charmiga hamnen i Estepona. Det är ett av Europas solsäkraste områden.