Las Colinas

Spanien

Las Colinas

Costa Blanca, Alicante, Spanien

Några mil söder om Alicante ligger Las Colinas, ett modernt golfcentra med fantastisk golf och bra service. Det är ett av Europas solsäkraste områden och ett bra året runt alternativ. Alicante stad erbjuder både nutid och dåtidshistoria och ett livligt handels och hamnliv. Det är bra med förbindelser till Alicante med flyg. Det passar särdeles bra för sällskap en långweekend.

Las Colinas erbjuder boende med närhet till golfbanan, det finns lägenheter och hus i olika storlekar. Det är utspritt på ett större område och det finns transfer service till klubbhuset för er som inte vill ha egen golfbil eller har egen bil. Frukost serveras i klubbhuset för er som väljer detta. Anläggningen har ett gym (mot avgift) och en egen beach club.

LONG STAY
Vi erbjuder longstay på Las Colinas, det är boende i lägenheterna som ligger i området kring golfbanan. Ni har 16 greenfee per 28 nätter och vi bokar in alla starttider direkt vid bokning. Det ingår golfvagn, önskar ni bil så be om detta vid bokningen. Vid har i dagsläget inte planerat golfvärd här men det kan komma att ändra sig, be om uppgift.

Lägenheterna och husen är alla moderna, väl utrustade för eget hushåll, boende lämpar sig väl för både långhelger och longstay alternativ, frukostpension i klubbhuset för tidsmässigt kortare resor.

Golfbanan

Las Colinas golf är en riktigt bra golfbana av hög kvalitet. Det är en tuff bana med utmaningar för alla. Det är vattendrag, sjöar och väl tilltagna bunkrar blandat i en lätt kuperad skogsterräng. Det är en lång stäckning men erbjuder flera tee för att göra spelet förnöjsamt för alla. Det är väl tilltagna och böljande greener. Det är goda träningsmöjligheter och klubbhuset har förutom omklädning även restaurang, bar och gym.

Om Las Colinas

Faciliteter:
4–6 bäddslägenheter
6–8 bäddshus
Dusch, wc, hårtork. Kök, AC, TV, telefon, minibar, värdeskåp.
Fri Wifi i receptionen & i baren. 2 restauranger, bar, minimarknad (stängd lördag–söndag).

Aktiviteter:
Golf, Gym, Beach Club, Padelbanor.

Avstånd till:
Golfbana: 0,2–2 km
Strand: 7 km
Centrum: 3 km
Alicante: 48 km
Alicante flygplats: 40 km 

Lägenheter:

SE PRISLISTA

Bra att veta om Spanien
Läs Våra Resevillkor

Bilder från Las Colinas

Skriv ut prislista

Datum & Priser

Vägbeskrivning