Alanda Club Marbella

Spanien

Alanda Club Marbella

MARBELLA GC, Costa del Sol, Elviria Marbella

MARBELLA GC – Golfklubben ligger endast 3 km från vårt boende Alanda Club. Det är en 18-hålsbana i kuperad terräng, golfbil ingår i medlemskapet. Det finns goda träningsmöjligheter och ett trevligt klubbhus med restaurang. Ni kan boka starttider två dagar innan och beställa två tider redan vid bokning Det är månadsmedlemskap med vissa tidsbegränsnigar. 

Aktuella banor:

Marbella Golf & Country Club
Marbella Golf & Country Club öppnades 1994 & ligger endast 3 km från vårt boende Alanda Club. Det är en 18-hålsbana i kuperad terräng och därför ingår golfbil i våra golfpaket. Banan är omgiven av olivträd med frodigt gröna berg i bakgrunden och från en del hål erbjuds magnifik vy över medelhavet. De inledande hålen kan vara lite trixiga och kräver att man planerar sina slag. Resterande del av banan är enklare, men även här finns det en och annan utmaning att handskas med. Det är en spännande, utmanande och trevlig bana som passar alla golfspelare. Tidigare hade endast medlemmar och deras gäster tillträde till klubben och banan men numera är den även öppen för allmänheten.

Här finns ett trevlig klubbhus med en populär & imponerande restaurang. Här kan man avnjuta en god måltid efter golfrundan eller bara ta en kopp kaffe på terrassen med härlig utsikt över banan. Det finns också goda träningsmöjligheter. Ni kan boka starttider två dagar innan spel och beställa två speldagar redan vid bokning. Det är månadsmedlemskap med vissa tidsbegränsningar

Faciliteter: Klubbhus, restaurang och drivingrange med putting green.

18 Hål, Par 71,
Gul 6502m, Röd 4777m
Arkitekt: Robert Trent Jones Sr
Restriktioner: Herrar 29, Damer 36
Vid högre hcp kan spel ske senare på dagen.
Golfbil: Ingår i våra paket
Kösystem: Tidsbokning
Vägbeskrivning: Golfbanan ligger ca 5 minuter med bil från Alanda Club Marbella

Om Alanda Club Marbella

Faciliteter:
Alla lägenheter med allrum och sovrum dusch, wc, bad, TV, strereo, strykjärn, WiFi*, air condition, balkong/terrass. Kök med ugn, micro, frys, kaffekokare och spis. Tvätt- & diskmaskin i lägenheten. Restaurang och bar (ej ugn i alt 1). *=WiFi i lägenheten är begränsad.

Aktiviteter:
Utomhus- och inomhuspool, bastu, gym, tennis, squash, biljard, massage och padel.

Antal padelbanor:
6 st på Pinomar Padel Club

Avstånd till:
Golfbana: 3,5 km
Strand: 300 m
Malaga 42 km
Marbella: 12 km 

Lägenheter:
150 st, 1-sovrum och 2-sovrum.

Adress: 
Elviria Ctra Cadiz Km 192, Marbella

SE PRISLISTA

Bra att veta om Spanien
Läs Våra Resevillkor

Bilder från Marbella Golf & Country Club / Alanda Club Marbella

Skriv ut prislista

Datum & Priser

Vägbeskrivning

Elviria, 29604 Marbella, Málaga, Spanien