Om OLKA

Om OLKA

Vi på OLKA golfresor har arbetet med golfresor i över 30 år & har stort intresse av att finna bra och spännande produkter. Vi kallar oss med stolthet golfspecialister. För att vara det måste man ha ett genuint intresse för golf, det har vi!

En viktig del för oss är att besöka våra hotell och spela alla golfbanor som vi presenterar vilket är en trygghet både för våra kunder & oss själva. Det innebär också att vi enklare kan föreslå ett resmål som passar just Dig. Det är en utmaning men samtidigt en styrka som många av våra kunder uppskattar.
Vi försöker alltid göra vårt yttersta för att tillgodose våra kunders specifika önskemål oavsett om du reser ensam eller med en grupp.

Vi har resegarantier ställda mot kammarkollegiet.

Välkommen att boka din golfresa med oss!

Hantering av personuppgifter
I samband med att du bokar resa och ingår avtal med oss förser du oss med vissa personuppgifter. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och att du har ett förtroende för hur vi hanterar dina uppgifter.

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder, förenliga med branschstandard, för att säkerställa att din information skyddas från att obehöriga får del av den. Endast ett mycket fåtal har tillgång till informationen om dig och deras hantering av informationen är strikt reglerad. Vi sparar ingen känslig eller privat information om våra kunder, endast reseinformation och kontaktuppgifter.

Allt för att du ska kunna få en så bra och anpassad service som möjligt utan att någon information eller personuppgift samlas in, lagras eller hanteras i onödan.

VI PÅ OLKA

RING OSS

ÖPPETTIDER

Mån – Fre kl. 10.00 – 16.000  Lör, Sön & Helg Stängt

HÄR FINNS OLKA GOLF

Ni finner oss i lokaler på World of Golf vid Järnbrottsmotet i Västra Frölunda, här kan ni besöka oss och få personlig service vid vår försäljningsdisk direkt innanför entrén. Naturligtvis nås vi även som vanligt via telefon eller mail

Marie Perzon Glenvik

Ägare

Martin Glenvik

Ägare

Gun-Britt Glenvik

 

Roger Glenvik

VD

Leif Larsson