Alanda Club Marbella

Spanien

Alanda Club Marbella

TRE GOLFDAGAR - Costa del Sol, Elviria Marbella, Spanien

TRE GOLFDAGAR i veckan  
Vi har blockade starttider för våra gäster två gånger i veckan på Santa Clara och en dag på Cabopino eller El Chaparral. Vi kommer att ha två dagar med tidig morgontid och en dag med lite senare starttider.

Santa Clara Golf Club
För er som varit med länge vet att detta var den golfbana vi började med i vårt longstay paket, efter önskemål är den nu med i paketet igen. Santa Clara är en vacker 18-hålsbana i parkkaraktär, lätt kuperad med flera utmaningar men inte svårspelad. Denna bana kan man gå med golfvagn till skillnad mot Cabopino och El Chaparral där man har golfbil. Mysigt klubbhus med trevlig restaurang, bra faciliteter och ett utmärkt träningsområde.

Faciliteter: Klubbhus, restaurang Kayena, drivingrange, övningsgreener och bunkerområde samt bagförvaring.

18 Hål/Par 71,  
gul 5 922m, röd m
Arkitekt: Enrique Canales Busquets
Restriktioner: Herrar 28, Damer 32
Golfbil: Ingår i våra paket

Vägbeskrivning:
Golfbanan ligger ca 8 minuter med bil från Alanda Club Marbella

Cabopino Golf Club
Cabopino golfbana är designad av arkitekten Juan Ligués Creus och har en spektakulär utsikt över Medelhavet. Den är relativt kuperad men inte mer än att många väljer att gå. Golfbanan håller hög kvalitet och en spännande layout med exempelvis några hissnande högt belägna tee. Det mest spektakulära hålet är utan tvekan den tredje som enligt många kommentarer är en av de vackraste i Costa del Sol, en par 4 med en hög tee och en green omgiven av bunkrar cirka 80 meter lägre.

Banan öppnades 2001 och flera av hålen erbjuder fantastiska vyer utöver medelhavet. Vid klart väder ser man såväl Gibraltarklippan som Atlasbergen i Afrika. Banans layout gör att den aldrig blir tråkig, den erbjuder en väl avvägd utmaning för alla typer av golfare. Den är mycket vacker och trevlig, belägen mellan Marbella och Fuengirola, ovanför den pittoreska lilla hamnen i Cabopino.

Faciliteter: Klubbhus, restaurang, drivingrange med putting green, bunker och bagförvaring.

18 Hål / Par 71,
gul 5 417m, röd 4 640m
Arkitekt: Juan Ligues Creus
Restriktioner: Herrar 24, Damer 32
Golfbil: Ingår i våra paket

Vägbeskrivning: Golfbanan ligger ca 8 minuter med bil från Alanda Club Marbella

El Chaparral
El Chaparral Golfbana är kuperad och slingrar sig mellan tallar och bunkrar. Banan har en spännande layout och ondulerade greener. Den anses vara tuff men rättvis. Den ligger i vacker omgivning av pinjeträd, fågelsång och vackra panoramavyer. Personalen är känd för bra service och restaurangen serverar god mat i en trivsam atmosfär. Banan är designad av Pepe Gancedo och är den enda banan på Solkusten som har sex par 5-hål, sex par 4-hål och sex par 3-hål. Banan har ett bra läge i vad som brukar kallas Mijas Golfdal

Faciliteter: Klubbhus, restaurang, driving range med putting green och bunker. Rangen är upplyst med flodljus vilket gör det är möjligt att träna även när det är mörkt.

18 Hål/Par 72,
gul 5402m, röd 4594m
Arkitekt: Pepe Gancedo
Restriktioner: Herrar 26, Damer 32
Golfbil: Ingår i våra paket

Vägbeskrivning: Golfbanan ligger ca 10 minuter med bil från Alanda Club Marbella

EXTRA SPELDAGAR! 
Ni kan välja till spel på andra golfbanor i området om ni vill Marbella Golf, Calanova Golf Golf eller Atalaya Golf. Be om mer information vid förfrågan eller bokning.

Om Alanda Club Marbella

Faciliteter:
Alla lägenheter med allrum och sovrum dusch, wc, bad, TV, strereo, strykjärn, WiFi*, air condition, balkong/terrass. Kök med ugn, micro, frys, kaffekokare och spis. Tvätt- & diskmaskin i lägenheten. Restaurang och bar (ej ugn i alt 1). *=WiFi i lägenheten är begränsad.

Aktiviteter:
Utomhus- och inomhuspool, bastu, gym, tennis, squash, biljard, massage och padel

Antal padelbanor:
6 st på Pinomar Padel Club

Avstånd till:
Golfbana: 3,5 km
Strand: 300 m
Malaga 42 km
Marbella: 12 km 

Lägenheter:
150 st, 1-sovrum och 2-sovrum.

Adress: 
Elviria Ctra Cadiz Km 192, Marbella

SE PRISLISTA

Bra att veta om Spanien
Läs Våra Resevillkor

Bilder från Santa Clara Golf Club / Alanda Club Marbella

Bilder från Cabopino Golf Club / Alanda Club Marbella

Bilder från El Chaparral / Alanda Club Marbella

Skriv ut prislista

Datum & Priser

Vägbeskrivning

Elviria, 29604 Marbella, Málaga, Spanien