top of page
Fästpunkt 1

Spanien

Alanda Club Marbella

MALAGA
Boende i välutrustade lägenheter i närheten till Marbella & Puerto Banus. Gångavstånd till badstrand, flertalet restauranger, affärer och Elvira shoppingcenter. Med endast 10 min med bil till golfbanan är detta en underbar plats att vistas i under vinterhalvåret. 

La Cala Resort

MALAGA

Hotellet ligger strax söder om Malaga några minuter från Marbella och havet. Det är ett 4-stjärnigt hotell i hjärtat av de 3 golfbanorna.

Hotel Alicante Golf

ALICANTE

Ett fint 4-stjärnigt hotell med utsikt över en vacker sjö. Alla rum är modernt utrustade med alla bekvämligheter. Gångavstånd till padel, golf, restauranger, affärer och badstrand.

La Finca Resort

ALICANTE

En modern och komplett anläggning med en härlig 18-håls golfbana utanför dörren och med närhet till Alicante flygplats. Hotellet ligger med utsikt över golfbanan, det är modernt och ljust. Bra restaurang och bar samt spa.

Bandama Golf Hotel

GRAN CANARIA

Bandama Golf Hotel är ett charmigt mindre hotell med en av Spaniens äldsta golfbanor utanför dörren. Här kan våra gäster spela golf i avstressande miljö i behagligt temperatur under hela höst- & vinterhalvåret. Närhet till nöjesliv i Las Palmas.

Rio Real Golf Hotel i Marbella.

Bo på ett härligt boutique hotell intill golfbanan

Nära hav, golf, restauranger och nöje

Las Colinas

ALICANTE

Några mil söder om Alicante ligger Las Colinas, ett modernt golfcentra med fantastisk golf och bra service. Det är ett av Europas solsäkraste områden och ett bra året runt alternativ. Alicante stad erbjuder både nutid och dåtidshistoria och ett livligt handels och hamnliv. 

Please reload

bottom of page