Golfbussen

Tyskland

Golfbussen

Golfanlage Schloss Lüdersburg

Lüdersburg Strasse 21, Lüdersburg, Tyskland

Vår uppskattade golfbuss till Golfanlage Schloss Lüdersburg har under många års tid varit en populär resa både vår och höst. Detta är en trivselresa med trevlig gemenskap, en källa till många skratt och roliga minnen. 

Tyvärr har pandemin gjort att vi ligger i väntan med detta arrangemang för tillfället. Ni kan givetvis meddela ert intresse att följa med om vi lägger upp ett förslag till hösten 2022

Vi bor i härlig slottsmiljö med två golfbanor utanför dörren, bra rum med TV, dusch och wc. Med golfspel på fantastiska golfbanor, välförtjänt vätskeutjämning på altanen följt av en lugn stund i relaxavdelningen eller på rummet får vilken golfare som helst att trivas. Dagen avslutas med gemensam middag i det mysiga klubbhuset och premieutdelning. En golfvärd följer alltid med på resan som gör sitt yttersta för att alla skall trivas och ser till att ni kommer till rätt  plats på rätt tid, fungerar nästan jämt..

Vill man göra en avstickare så ligger hotellet endast 15 minuter med taxi ifrån Lüneburg, en pittoresk Hansa stad med restauranger, affärer och nöje. 

Datum: invänta besked

Pris: –
Inkl. bussresa, båtresa Göteborg-Kiel med logi i 2-bädds insideshytt med över & underbädd t/r, logi 2 nätter i Tyskland med frukost & middags- pension samt 3 greenfee inkl. golfvagn, pollett & enklare lunchpaket.

Tillägg: 2 underbäddar på färjan: 200:-/person, utsides hytt med underbäddar: 400:-/person, enkelhytt & enkelrum: 1300:-

Golfanlage Schloss Lüdersburg

Faciliteter:
Enkel/classic/executive/deluxe
Dusch, wc, TV, pentry. Wellness, bastu (dam/herr), ångbad, relaxavdelning, duschar, behandlingar, massage.
Klubbhus med 24h reception, omklädning dem/herr, restauranger, bar

På rummen finns wifi, minibar, säkerhetsskåp, badrock, tofflor, toalettartiklar, hårfön, platt-TV samt allergitestade sängkläder.
Daglig städning.

Avstånd till:
Golfbana: 0 km
Luneburg: 12 km
Hamburg: 85 km
Kiel: 136 km
Puttgarden: 176 km

Antal rum: 72 st

Bra att veta om Tyskland
Läs Våra Resevillkor

Bilder från Golfanlage Schloss Lüdersburg